Optikai hálózati technikus - Betanítással

Optikai hálózatok üzemeltetésébe beletanulásra hajlandókat keres a JuPiNet Távközlési Kft.

Fontosabb adatok

Szentgotthárd, Körmend, Vasvár Aktív hirdetés JPN--94 Főállás(8 óra)

Ezen az oldalon:

A JuPiNet Távközlési Kft. a szentgotthárdi, körmendi, vasvári járás távközlési szolgáltatója, és egyben legdinamikusabban fejlődő cége. Közel 8000 háztartásban szolgáltatunk vezetékes televízió, telefon, internet szolgáltatásokat, jellemzően a leggyorsabb sebességet, a legtöbb csatornát, és a legolcsóbb telefonálást biztosítva előfizetőink számára. A magyar tulajdonú vállalkozás a folyamatos növekedésnek köszönhetően az alábbi pozícióba keres munkatársat: Optikai hálózati technikus, Szentgotthárdi munkavégzéssel.

Feladatok amit rádbíznánk

Optikai hálózati technikusként elsősorban pont-pont és FTTx jellegű hálózatok, az optikai kábelekkel való munka megtanulása és magas hatásfokkal való végzése lesz a feladatod. Ezt kiegészíthetik általános hálózat építői és karbantartói feladatok is, amelyek a következők:

 • Előfizetői oldalon jelentkező hibák azonosítása, javítása
 • Megelőző karbantartások elvégzése
 • Közös oszlopsoron haladó hálózaton való munkavégzés
 • Családi házak/társasházak csillagpontos hálózatának építése
 • Rendszer dokumentációk karbantartása, frissítése

Elvárások

Alapvető elvárás, hogy a leendő munkavállaló a következő minimális elvárásoknak megfeleljen, azaz legyen lehetőség a betanítására:

 • Betöltött 18. életév, egészségügyi alkalmasság.
 • Minimális informatikai alapismeretek
 • B kategóriás jogosítvány
 • Hajlandóság a tanulásra

Előny a munkakör betöltéséhez

Az optikai szálakkal való munkához rendkívül fontos a türelem, monotonitástűrés, valamint a jó kézügyesség, ami miatt a munkakör hölgyek és urak számára egyaránt elérhető. Természetesen vannak bizonyos jellemzők ezen túl is, amik előnyt jelenhetnek az állásinterjú során:

 • Vonatkozó távközlési tapasztalattal rendelkezik valaki
 • Gyengeáramú szerelés vagy informatikai területen szerzett tapasztalat korábbi munkahelyekről vagy iskolai végzettségből adódóan
 • Német vagy angol társalgási nyelvtudás(B2)
 • Hálózati alapismeretek
 • C kategóriás Jogosítvány vagy E kategória

Amit mi nyújtunk

A munkakör esetén a legfontosabb, hogy lehetőséget adunk arra, hogy az optikai hálózatok üzemeltetésébe, optikai szálákkal való munkába, különböző technológiákba (FTTx, RFoG) támogató, eszközökkel megfelelően felszerelt környezetben tanulj bele, és sajátíts el. Önmagában az optikai hegesztő egy olyan hiányszakma, amelyet magas szinten néhány tucat ember végez magyarországon, a beletenulás pedig csak költséges tanfolyamokon lehetséges.

Természetesen a lehetőség mellett cégünk további előnyökkel is rendelkezik:

 • Stabil munkahely, 8 órás alkalmazotti jogviszony
 • Családbarát környezet, rugalmas munkaidő
 • Biztonságos munkavégzéshez szükséges munkaruha, munkavédelmi cipő és eszközök, gépjármű
 • Cégen belüli fejlődési lehetőség szakosodással, tanulmányi szerződésen keresztül közép és egyetemi szintű tanulmányok

Gyakran apróságokon múlik!

Nincs nagyobb hiba, mint mikor valaki azért nem jelentkezik egy állásra, mert úgy érzi az nem neki való. Szögezzünk le két fontos dolgot!

Nem az a lényeg kinek mi volt a jele az oviban.

Minden oldalunkon található állásajánlat egyaránt elérhető hölgyek és urak számára is. A rugalmas munkaidőnk, családbarát légkör, a tervezhető karrier és a támogatásunk az önfejlesztésben olyan értékek, amelyek véleményünk szerint nemtől függetlenül fontosak, ha arról kell dönteni mivel töltöd az életed.

Senki sem optikai hegesztővel a kezében születik

Nincs tapasztalatod a szakmában? Nem gond. A betanításod egy előre összeállított, leendő tevékenységedhez igazított terven keresztül fog zajlani. A három hónapos programban klasszikus tantermi foglalkozások mellett, kijelölt mentoroddal és támogató szakmai közösségünk segítségével mindent megtanulhatsz ami a választod területedhez szükséges. Beszéljünk értékesítésről, adminisztrációról, hálózatkarbantartásról és -építésről: ahogy korábban mi, úgy te is belefogsz rázódni!

Vannak még érveink!

Rengeteget írtunk az oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy cégünk mit tud neked nyújtani, de természetesen mi nem olvashatjuk el helyetted! Tudj meg mindent a cégünkről, és azzól hogy mi vár majd rád nálunk.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!