Távközlési Informatikus

A JuPiNet Távközlés Kft. távközlési szolgáltatások informatikai támogatására keres munkatársat

Fontosabb adatok

Szentgotthárd, Körmend, Vasvár Aktív hirdetés 2019.02.12 JPN-20190212-97 Főállás(8 óra)

Ezen az oldalon:

A JuPiNet Távközlési Kft. koaxális, optikai, ethernet hálózaton biztosított kábeltelevíziós, internet, és VoIP telefonszolgáltatások biztosításához jelentős informatikai háttér szükséges: ezen fejlesztés alatt lévő területre keresünk olyan agilis kollégát, aki képes bekapcsolódni az operatív üzemeltetésbe. Nem csak a fejállomások üzemeltetéséről beszélünk természetesen: cégünk virtuális környezetben levelezőszervereket, telefonközpontokat, online szolgáltatásokat biztosít lakossági és üzleti ügyfeleinek egyaránt.

FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:

Az egyre komplexebb távközlési informatika azért egy izgalmas részterülete az informatikának, mert remek táptalajt ad a tanulásra, és folyamatos fejlődésre, hiszen magas szintű eszközökkel van lehetőség munkavégzésre, problémamegoldásra. A betanulásod alatt, és azt követően, a informatikai háttér üzemeltetése mellett a további feladatokra számíthatsz:

 • Távközlési célú belső hálózatok építése, karbantartása, üzemeltetése lakossági és üzleti szinten
 • Az ehhez szükséges vezetékes vagy vezetéknélküli infrastruktúrával való munkavégzés: egy helyszín ellátása cégünknél történhet koaxális, optikai, ethernet, valamint WiFi hálózaton keresztül is.
 • Az infrastruktúra karbantartása, üzemeltetése

AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

 • Betöltött 18. életév, egészségügyi alkalmasság.
 • Hálózati alapismeretek, kiemelten hálózatok tervezése, routingja esetén
 • B kategóriás jogosítvány
 • Képesség az önfejlesztésre, új ismeretek önálló elsajátítására

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:

Mindig örülünk ha valaki meg is értette az OSI modellt, de attól sem rémülünk meg ha nekünk kell elmagyarázni. Vannak a munkakörnek azonban olyan jellemzői, ami esetén szinte garantált a felvétel:

 • Vonatkozó tapasztalat
 • Tapasztalat virtuális környezetekek üzemeltetésében
 • Informatikai végzettség
 • Német vagy angol társalgási nyelvtudás(B2)

AMIT KÍNÁLUNK:

 • Családbarát munkahely, fiatalos munkahelyi közösség, rugalmas időbeosztás
 • Támogatás a továbbtanulásban tanulmányi szerződéssel, közép és egyetemi szinten is.
 • 8 órás alkalmazotti jogviszony versenyképes juttatási csomaggal

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

 • A felvételt követően az első 90 napban egy betanítási programon vesz részt a jelentkező, amely során tantermi körülmények között, mentori rendszerben, és hetekre osztott terv alapján tanulja meg a távközlési hálózatunk, és az azon biztosított szolgáltatások háttérét, jellemző problémát és azok javítását. Ez mindenkinek kötelező: a távközlési hálózatok és az üzemeltetésükhöz szükséges környezet minden cég esetében más és más. A JuPiNet Távközlési Kft. hálózatai esetén is vannak olyan egyedi jellemzők amikhez szükséges hogy betanítási folyamaton végigmenj, mielőtt nagyobb feladatok elé állítunk.

Gyakran apróságokon múlik!

Nincs nagyobb hiba, mint mikor valaki azért nem jelentkezik egy állásra, mert úgy érzi az nem neki való. Szögezzünk le két fontos dolgot!

Nem az a lényeg kinek mi volt a jele az oviban.

Minden oldalunkon található állásajánlat egyaránt elérhető hölgyek és urak számára is. A rugalmas munkaidőnk, családbarát légkör, a tervezhető karrier és a támogatásunk az önfejlesztésben olyan értékek, amelyek véleményünk szerint nemtől függetlenül fontosak, ha arról kell dönteni mivel töltöd az életed.

Senki sem optikai hegesztővel a kezében születik

Nincs tapasztalatod a szakmában? Nem gond. A betanításod egy előre összeállított, leendő tevékenységedhez igazított terven keresztül fog zajlani. A három hónapos programban klasszikus tantermi foglalkozások mellett, kijelölt mentoroddal és támogató szakmai közösségünk segítségével mindent megtanulhatsz ami a választod területedhez szükséges. Beszéljünk értékesítésről, adminisztrációról, hálózatkarbantartásról és -építésről: ahogy korábban mi, úgy te is belefogsz rázódni!

Vannak még érveink!

Rengeteget írtunk az oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy cégünk mit tud neked nyújtani, de természetesen mi nem olvashatjuk el helyetted! Tudj meg mindent a cégünkről, és azzól hogy mi vár majd rád nálunk.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!