Ügyfélszolgálati értékesítő

A JuPiNet Távközlési Kft. szentgotthárdi és körmendi irodájába klasszikus Front-Office kollégát keres

Fontosabb adatok

Szentgotthárd, Körmend Aktív hirdetés 2020.03.10 JPN-20200310-184 Főállás(8 óra)

Ezen az oldalon:

Értékesítőnek lenne izgalmas hivatás: bár sokaknak azonnal egy német pénzügyi cég és öltönybe bújtatott kollégái jutnak eszébe az értékesítés évtizedek óta az életünk része. Nem minden értékesítés lehetetlenül rámenős. Értékesítenek számunkra mikor bemegyünk egy butikba, mikor vonatjegyért állunk sorba, vagy éppen mikor elsétálunk a kedvenc éttermünk előtt.

A JuPiNet Távközlési Kft. egy olyan szolgáltató, amelynek a kollégái a cég szolgáltatásait, a televíziós csatornákat, a telefonszolgáltatást, valamint a szélessávú internetet a barátaiknak, szeretteiknek, ismerőseiknek biztosítják. Vállalkozásunknál emiatt az ügyfélszolgálaton dolgozni mást jelent: nálunk egy ügyfél nem csak egyszer jön szembe, nálunk nincs mellébeszélés, nálunk nincs megtévesztés és rövidtávú célok.

Az ügyfélszolgálatos kollégáinkban empátiát keresünk: mert egyértelműen kell a feladathoz, mikor különböző élethelyzetekből érkező emberek a segítségünket kérik. Az ügyfélszolgálatos kollégáinkban a türelmet keressük: mert biztosan szükséges, hiszen rengeteg ügyfelünk idős ember, akikkel szintén úgy kell megállapodni hogy megértsék mi a teendő. A kollégáinkban az egyenességet keressük, mert mi sem alkalmazunk rejtett árakat vagy megtévesztést ügyfeleink felé.

Ezért cserébe távközlési cégünk a következőt adja: egy közösséget, amiben lehet dolgozni és élni. Támogatást a betanítás alatt és azt követően egy olyan környezetet, amelyben lehetőség van tovább fejlődni, és akár más területeken is dolgozni. Izgalmas és változatos munkát, amelyben a motivációt az adja, hogy a közösségért dolgozunk.

Feladatok:
  • Ügyfélszolgálati munkák: Ügyfelek, telefonok fogadása
  • Ügyfélszolgálati pénztár kezelése
  • Ügyfélszolgálat nyitása, zárása
  • Hibajelentések fogadása, kezelése
  • Új szerződések, szerződésmódosítások dokumentálása, iktatása, munkalapok felvétele
  • Az ügyfelekhez kapcsolódó napi iratrendezés, rendszerezés
  • Jelentések, statisztikák készítése
  • Egyéb irodai feladatok ellátása
Az álláshoz tartozó elvárások:

Számítógépes ismeretek (excel, word, powerpoint, outlook), Határidőre történő munkavégzés, Jó kommunikációs készség, határozott fellépés Terhelhetőség, önálló munkavégzés, fegyelmezettség, pontosság.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent: A JuPiNet szolgáltatásainak nagyfokú ismerete Angol vagy német nyelvtudás

Gyakran apróságokon múlik!

Nincs nagyobb hiba, mint mikor valaki azért nem jelentkezik egy állásra, mert úgy érzi az nem neki való. Szögezzünk le két fontos dolgot!

Nem az a lényeg kinek mi volt a jele az oviban.

Minden oldalunkon található állásajánlat egyaránt elérhető hölgyek és urak számára is. A rugalmas munkaidőnk, családbarát légkör, a tervezhető karrier és a támogatásunk az önfejlesztésben olyan értékek, amelyek véleményünk szerint nemtől függetlenül fontosak, ha arról kell dönteni mivel töltöd az életed.

Senki sem optikai hegesztővel a kezében születik

Nincs tapasztalatod a szakmában? Nem gond. A betanításod egy előre összeállított, leendő tevékenységedhez igazított terven keresztül fog zajlani. A három hónapos programban klasszikus tantermi foglalkozások mellett, kijelölt mentoroddal és támogató szakmai közösségünk segítségével mindent megtanulhatsz ami a választott területedhez szükséges. Beszéljünk értékesítésről, adminisztrációról, hálózatkarbantartásról és -építésről: ahogy korábban mi, úgy te is belefogsz rázódni!

Vannak még érveink!

Rengeteget írtunk az oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy cégünk mit tud neked nyújtani, de természetesen mi nem olvashatjuk el helyetted! Tudj meg mindent a cégünkről, és azzól hogy mi vár majd rád nálunk.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!