Felvétel menete

A jelentkezés és a cégünknél való munkakezdés menete. Mire készülj, Mire számíts.

Ezen az oldalon:

Jelentkezés

Ezen az oldalon az adataid megadásával, facebook chaten keresztül, emailen az allas@jupinet-service.hu címen, a 1251 telefonszámon, valamint bármely ügyfélszolgálatunkon tudsz jelentkezni állásainkra. Amennyiben nem személyesen látogatsz meg minket, minden esetben kapsz egy megerősítő emailt, amelyben további instrukciók találhatóak.

A megerősítő emailben szerepel, hogy az Önéletrajzod melyik emailre küld el: jellemzően ez az allas@jupinet.hu cím, harmadik félhez tartozó hirdetések esetén azonban ez eltérő lehet.

Természetesen az adatai megadásakor a felület felhívja a figyelmet az adatvédelmi tudnivalókra. Fontos az, hogy alapesetben az adataidat csak egy ügymenet erejéig kezeljük, azonban ha szeretnéd, felhatalmazhatsz bennünket hogy adott ideig megőrizzük adataidat: ez azt jelenti, hogy később is megkereshetünk közvetve vagy közvetlenül téged a cégünk számára megadott kapcsolattartási adataiddal kapcsolatosan.

Első körös interjú

Intézzük személyesen, vagy telefonon, az előre egyeztetett időpontban tartott telefonos vagy személyes interjú célja hogy tisztába kerüljünk az igényeiddel, képességeiddel. Mindenkit felhívunk, és minden esetben már az interjú végén közöljük, hogy továbbjutottál, vagy sem.

Természetesen nem kell izgulni: a kapcsolatfelvételkor törekszünk arra hogy a 10-15 perces telefonos interjút olyan időpontban intézzük, amikor az számodra is megfelelő. Az interjú során, elsősorban az önéletrajzodat beszéljük át, milyen kapcsolódó tapasztalatokkal, tanulmányokkal rendelkezel, illetve hogy melyik állás lenne számodra a legmegfelelőbb.

Mivel nagyon ritka az, hogy valaki kapcsolódó tapasztalattal rendelkezik, ezért jellemzően határterületekről érkező, vagy a szektorban teljesen új kollégák esetén azt próbáljuk vizsgálni, hogy a korábbi munkahelyeiken hogy zajlott a betanításuk, milyen gyorsan sajátítottak el új ismereteket, mennyire tudnak helytállni problémamegoldást előtérbe helyező állásokban.

Szintén szeretünk általános alapismereteket célzó kérdéseket feltenni: milyen internetkapcsolatod van otthon? Tudod hogy milyen, szabványú a televíziós műsorszolgáltatás otthon? Milyen frekvenciákon kommunikál a Wifid? Hogyan lehet beállítani egy otthoni hálózatot? Milyen kábelek vannak az otthonodban a falban? A kérdéseink célja itt egyértelműen az, hogy felmérjük azokat a meglévő ismereteidet, amire a betanításod során építenünk kell.

Próbahét vagy második kör

Ha a jelentkezés ideje alatt nem vagy főállásban, fizetett próbahétre jöhetszt hozzánk. Ennek során találkozol a leendő kollégáiddal, megismerkedsz a technológiával, és lehetőséget kapsz hogy eldöntsd hogy valóban minket keresel-e. Amennyiben ez bármilyen okból nem fér bele, úgy második körös interjút egyeztetünk, ahol személyesen találkozol több vezetőnkkel, válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

A fizetett próbahéten ugyanúgy reggel nyolctól délután négyig dolgozol ahogy a meglévő kollégáink. Jellemzően szentgotthárdi központunkból induló kétfős csapataink egyikéhez kerülsz, ahol lakossági és hálózattechnikai feladatok megoldásában vehetsz részt. A dolog előnye, azonnali tapasztalatot szerezhetsz a cégünkről, a leendő szakterületedről, és átláthatod hogy pontosan milyen munkát fogsz végezni.

Amennyiben ez a meglévő állásod miatt nem fér bele, úgy műszaki vezetőnk és ügyvezetőnk jelenlétében egy második körös, személyes interjút egyeztetünk szentgotthárdon, vagy lehetőségekhez képest hozzád közeli irodánkban. A második kör során beszélgetünk a te feladataidról, korábbi tapasztalataidről, valamint a fejlődési lehetőségeidről a cégen belül.

Szerződéses jogviszony

Amennyiben mindkét félnek megfelelő amit tapasztal, ajánlatot teszünk számodra: lehet hogy úgylátjuk hogy a tapasztalatok alapján csak junior szinten tudunk alkalmazni, lehet hogy tudásod alapján valami sokkal többre szánnánk, de mindenképpen már ezen a ponton megbeszéljük hogy hogyan tudnál tovább fejlődni a cégen belül.

Minden állásajánlatunk esetében feltüntetésre kerül hogy milyen módon kívánunk alkalmazni: ez lehet főállás, részmunkaidős, vállalkozói jogviszony, bizonyos esetekben gyakornoki és GotthardTV műsorgyártása esetén megbízási/önkéntes munka is.

Amennyiben egy munkaerőpiaci állami támogatás ezt nem módosítja, munkaszerződéseink jellemzően 3 hónapos próbaidőt tartalmaznak.

Betanítási időszak

Munkaterületedtől függően, az első hónapjaidban egy fix, hétről-hétre felépített betanítási terven keresztül ismered meg a cég és az általunk használt technológia működését, és bárhova is küldünk, egy tapasztaltabb kollégánk mentorként segíteni fog.

A betanítási időszak során tantermi, illetve egyéni képzéséken is részt fogsz venni, hogy a szükséges engedélyeket, végzettségeket (E-On oszlopokon végzett munkához szükséges engedély, gépkezelői vizsgák, magasabb szintű jogosítvány, koaxális technológiához kapcsolódó szakmai képzés) megszerezd. Ezt egészíti ki egy mentori program, amelyben a kijelölt betanítód mellett fogsz dolgozni jellemzően az első 90 napban. A mentorod elsősorban a tanítás miatt van jelen, nem azért hogy helyetted elvégezze a munkát.

A szükséges ismeretek megszerzésében egy előre összeállított, hetekre bontott tanulási terv segít téged és minket. Te annak követősével tudod a legbiztosabb módon átlátni a cég ügymeneteit, tevékenységét, alkalmazott technológiáit, mi pedig ez alapján tudunk rád további feladatokat és felelősséget bízni.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!