Harmadik fél hirdetései

A JuPiNet Távközlési Kft. állásportálján szereplő, nem hozzánk kötődő álláshirdetésekkel kapcsolatosan.

Ezen az oldalon:

A JuPiNet Távközlési Kft. napi operatív működését 10-15 különböző céggel való folyamatos kapcsolat teszi lehetővé. Testvér és partnercégeink, valamint üzleti ügyfeleink számára így szeretnénk elérhetővé tenni a hirdetést az oldalunkon.

Folyamatos toborzás

A JuPiNet Távközlési Kft. un. "Continuous Recruitment", azaz a folyamatos munkaerőtoborzás mellett tette le a voksát: ez azt jelenti, hogy hónapról-hónapra futtatja a hirdetéseit és interjúztat jelentkezőket, ugyanis a cég méretei miatt ez az optimálisabb megoldás. A folyamatos jelenlét állásoldalakon, hirdetési felületeken, expókon alacsonyabb költségeket jelent hosszútávon a cégünknek, tekintve hogy csökkenti az új munkaerő határköltségét. Cégünk inbound marketing stratégiát használ az állásportálján, azaz folyamatosan, szegmentálva nagymennyiségű látogatót csatornáz az oldalára. A kiépített infrastruktúránk emiatt partnereink és ügyfeleink rendelkezésére áll.

Felismerhetőség

A náluk való munkavégzésre szóló hirdetések minden esetben egyértelműen elkülöníthető módon, a mi hirdetéseinktől eltérő formában, az adott cég logójának feltüntetésével kerül hirdetésre.

Díjak és költségek

A harmadik félhez tartozó hirdetések jelenleg tesztelés alatt állnak, emiatt partnereink számára a megjelenés ingyenes, ügyfeleink számára GotthárdTV képújság hirdetése mellé választható, további dijat nem keletkeztető kiegészítő szolgáltatás.

Egyeztetés és további információ

Partnereink és ügyfeleink igénye esetén, a kepujsag@gotthardtv.hu és a balint.peter@jupinet-service.hu címen tudunk egyeztetni a megjelenésről.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!