Rólunk

Vállalkozásunk a JuPiNet Távközlési Kft. fő tevékenysége a távközlési szolgáltatás, azaz elsősorban internet, kábeltévé és telefon előfizetéseket biztosítunk ügyfeleink számára.

Ezen az oldalon:

Vállalkozásunk a JuPiNet Távközlési Kft. fő tevékenysége a vezetékes és vezeték nélküli távközlési szolgáltatás, azaz elsősorban internet, kábeltévé és telefon előfizetésekkel foglalkozunk.

Történetünk

Cégünk 2009. novemberében, a város önkormányzatának jóváhagyásával alakult, fő tevékenységnek a vezetékes távközlési szolgáltatást választva. A cég az első komoly fejlődésen, 2010. augusztusában ment át, amikor Szentgotthárd Város Önkormányzata a 100%-ban tulajdonában lévő Szentgotthárd Városi Televízió és Kábelüzemeltető Nonprofit Kft. céget értékesítette, amely pályázat megnyerésével képes volt figyelemfelkeltő tempóban fejlődni és bővülni.

A biztos háttérre épített vállalkozás egy szakmailag magasan képzett telepítést és karbantartást végző műszaki csapattal valamint felkészült és barátságos ügyfélszolgálati munkatársakkal kezdte meg a munkát. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt években sikerült kiépíteni a stabil működéshez szükséges infrastruktúrát, valamint komoly tapasztalatot felhalmozni az üzemeletetés és szolgáltatás területén, ami lehetővé tette a szolgáltatási területek további növelését és új ügyfelek szerzését.

Piaci történetünk

Vállalkozásunk jónak ítéli meg a piaci helyzetét. Az alapvetően árérzékeny, és változékony piacon sikerrel tudunk szerepelni úgy, hogy a versenytársainkhoz képest magasabb minőségű eszközökhöz ragaszkodunk. Internet szolgáltatás tekintetében több településen is a mi szolgáltatásunk biztosítja a legnagyobb elérhető sebességet és a legmegbízhatóbb elérést. Televíziós előfizetések esetében közel 108 csatornát biztosítunk csomagunktól függően, melyet akár HD minőségben, stabil, időjárástól nem veszélyeztetett módon, digitális formátumban biztosítunk. Szintén rendelkezünk IP telefon szolgáltatással, amellyel a klasszikus hálózathoz képest jelentősen jobb hangminőségben vagyunk képesek szolgáltatni.

Új területeink

Jelenleg a legnagyobb kihívás számunkra az újonnan megszerzett területek megszilárdítása. Folyamatosan igyekszünk bővíteni mind az ügyfélszolgálati, mind az műszaki csapatunkat, hogy képesek legyünk biztosítani a korábban tőlünk megszokott magas minőséget az új előfizetőink számára is.

Terveink

Fontos számunkra, hogy a közeljövőben a vállalkozásunk a mobilszolgáltatás területén is megjelenjen, így komplex csomagokat kínálhasson a szolgáltatási területén élők, valamint az itt működő cégek és vállalkozások számára. Szerintünk a modern üzleti élet alapja az információk megfelelő áramlása, a tökéletes kommunikáció: emiatt célunk, hogy minél hamarabb egy minőségi, piaci elvárásokat tökéletesen kielégítő, komplex telekommunikációs csomaggal támogathassuk a helyi kisvállalkozások működését.

Vállalkozásunk jelenleg és a jövőben is nyitott a szolgáltatási területén lévő önkormányzatokkal, nagyvállalatokkal és gyárakkal való együttműködésre, mert biztosak vagyunk benne, hogy képesek vagyunk a felmerülő egyedi igényekre, egyedi megoldásokat biztosítani, ahogy ezt több partnerünk is tanúsítja.

A JuPiNet Távközlési Kft. működésének alapja a folyamatos fejlesztés, a versenyképességünk állandó javítása és a professzionális, szakmai hozzáállás. Több száz telepítés után, ügyfeleink egy stabil és kiszámítható partnerként tekintenek ránk, akikkel valóban megéri egy életre szerződni.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!