Account Manager

Értékesítő és kapcsolattartó távközlési területen

Fontosabb adatok

Szentgotthárd, Körmend, Vasvár Aktív hirdetés JPN--305 Vállalkozói jogviszony

Ezen az oldalon:

Az ügyfelekhez való viszony átalakulóban van: az online "elintézés" idején, egyre kevésbé életképes a vidéki önkormányzatokat idéző klasszikus sorbanállásos ügyfélszolgálat. Vállalkozásunk szeretne ezzel haladni, abba az irányba szeretne továbblépni, ahol közvetlenebb a viszony a cég képviselője, valamint az ügyfelek között. Az elképzelésben a kollégák leülnek egy kávéra az ügyféllel, átbeszélik a teljes háztartás távközlési igényeit. Ha kell, segít neki a panasza hallatásában, ha a műszaki kollégáink végeztek, egyeztet az ügyféllel hogy a gondja valóban megoldódott-e. Milyen feladatokról lenne szó:
 • Vezetékes Internet, Telefon, Tévé szolgáltatások, valamint induló mobiltelefonos üzletág esetén cégünk szolgáltatásainak értékesítése.
 • Egy meglévő, csak adott kollégához tartozó hozzávetőlegesen 1000 háztartást tartalmazó terület esetén a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás és egyeztetés; meglévő előfizető kosár(szolgáltatások összegzése) optimalizálása, gondozása. Meglévő ügyfelek esetén az ügyfelek megtartása, folyamatos hűségezése, kedvezményekkel, készülékvásárlásokkal és egyedi ajánlatokkal.
 • Új ügyfelek szerzése kapott, általunk generált leadek alapján, hideghivásokkal, ajánlások alapján.
 • Részvétel lakossági rendezvényeken, erősítve a helyszíni jelenlétét cégünknek.
Mit adunk ehhez:
 • Kezdésnek megfelelő környezetet a betanuláshoz: lehetőséget kínálunk arra, hogy kezdetben tényleges alkalmazottként, a cég kollégájaként, annak eszközeivel dolgozva, 3 hónapon át, klasszikus fix fizetésért dolgozva végezd ezt a munkát. Az időd alatt pontosan kiszámoljuk neked, hogy teljesítménybér esetén hova jönnél ki, és hogy érné ez meg neked.
 • Megfelelő értékesítői rendszert alakítottunk ki a meglévő értékesítőknél is: Önmagában az ügyfélmegtartást is honoráljuk annyival, hogy az eredményed megérje neked a vállalkozói létet. Minden más üzletkötői tevékenység, például új ügyfelek hozása, vagy meglévők felülértékesítése már csak a hab a bizonyos tortán.
 • Klasszikus értékesítési támogatást biztosítunk: adunk egy jelentős ügyfélállományt amelyet kezelsz, valamint rendszeresen küldünk feladatokat és leadeket, azaz címeket ahova kimehetsz üzletet kötni. Ehhez biztosítjuk az értékesítői eszközöket, leadeket. Minden héten egyszer találkozol a kijelölt kapcsolattartóddal, valamint havonta egyszer a teljes ügyfélkapcsolati csapat közösen ebédel, ezeken kívül, teljesen otthonról végezhető a feladat.
Mivel kell rendelkezned:
 • Ha vállalkozói jogviszonyban kezdesz, akkor értelemszerűen saját idődben, saját eszközeiddel dolgozol, ahogy a törvény ezt előírja. Elérhetőséghez céges számot és előfizetést biztosítunk.
 • A területedre természetesen valahogy el kell jutnod, emiatt célszerű saját autóval és jogosítvánnyal rendelkezned.
 • Érettségi előfeltétel, előnyt jelent a német vagy angol nyelv tudás a hálózaton.
 • Előnyt jelent korábbi munkavégzés értékesítési területen, kiemelten távközlési, biztosítási, pénzügyi szektorokban.
További információk:
 • Természetesen ahhoz hogy a feladatot elkezd, nem szükséges meglévő állásodat otthagynod, végezheted a feladatot másodállásban is, ebben az esetben a kiadott feladatokat és közös célokat ennek a figyelembevételével határozzuk meg.
 • Ideális a munka azok számára, akik jelenleg is vállalkozóként, értékesítőként dolgoznak. Amennyiben, a jelenleg képviselt szolgáltatásaid nem ütköznek az érdekeinkkel, úgy nem vagyunk ellenségei a felülértékesítésnek.

Gyakran apróságokon múlik!

Nincs nagyobb hiba, mint mikor valaki azért nem jelentkezik egy állásra, mert úgy érzi az nem neki való. Szögezzünk le két fontos dolgot!

Nem az a lényeg kinek mi volt a jele az oviban.

Minden oldalunkon található állásajánlat egyaránt elérhető hölgyek és urak számára is. A rugalmas munkaidőnk, családbarát légkör, a tervezhető karrier és a támogatásunk az önfejlesztésben olyan értékek, amelyek véleményünk szerint nemtől függetlenül fontosak, ha arról kell dönteni mivel töltöd az életed.

Senki sem optikai hegesztővel a kezében születik

Nincs tapasztalatod a szakmában? Nem gond. A betanításod egy előre összeállított, leendő tevékenységedhez igazított terven keresztül fog zajlani. A három hónapos programban klasszikus tantermi foglalkozások mellett, kijelölt mentoroddal és támogató szakmai közösségünk segítségével mindent megtanulhatsz ami a választod területedhez szükséges. Beszéljünk értékesítésről, adminisztrációról, hálózatkarbantartásról és -építésről: ahogy korábban mi, úgy te is belefogsz rázódni!

Vannak még érveink!

Rengeteget írtunk az oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy cégünk mit tud neked nyújtani, de természetesen mi nem olvashatjuk el helyetted! Tudj meg mindent a cégünkről, és azzól hogy mi vár majd rád nálunk.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!