Kábelhálózati karbantartó - Betanítással

A JuPiNet Távközlési Kft. elsősorban lakossági igényekkel foglalkozó kábelhálózati karbantartó urat vagy hölgyet keres Szentgotthárdi, Vasvári, Körmendi telephelyeire

Fontosabb adatok

Szentgotthárd, Körmend, Vasvár Aktív hirdetés JPN--86 Főállás(8 óra)

Ezen az oldalon:

Cégünkről

Vállalkozásunk a JuPiNet Távközlési Kft. 2009-ben alakult, mint vezetékes és vezeték nélküli távközlési szoláltatásokkal foglalkozó cég, vas megyei, szentgotthárdi székhellyel. A magyar tulajdonú vállalkozás sikeresen terjeszkedett az elmúlt években, a szentgotthárdi, körmendi, vasvári kistérségekben, valamint Budapest XI kerületében biztosít kimagasló sebességű internet hozzáférést, digitális formátumú kábeltévé előfizetést, valamint tökéletes hangminőségű IP telefon szolgáltatást ügyfelei részére.

Ha szeretnél a hálózatunk üzemeltetésében résztvenni, a következők lennének a feladataid

A munkakör elsősorban a beérkező hibabejelentések, bekötések/kikötések valamint a hálózattechnikai feladatok megoldásáról szól.

Részletesebben a következőt kell elképzelni:

 • Adott járás településein lévő saját koaxális, ethernet, optikai hálózatunkon biztosított televíziós, internetes, telefonos hibák ügyféloldali javítása.
 • Családi házak és társasházak belső csillagpontos hálózatának építése, karbantartása.
 • Az előfizetők hálózathoz való csatlakozásának/kikötésének megvalósítása.
 • Közös oszlopsoron haladó hálózat hibajavítása, karbantartása

Amit elvárunk tőled

Ez a munkakör tökéletes azoknak akik pályakezdők vagy más szektorban akarnak elhelyezkedni, esetleg érdeklődnek a távközlés irányában. A feladat betöltőséhez ugyanis nagyon kevés elvárásunk van a jelentkezőktől. Ennek oka az, hogy mi nem várjuk el hogy munkakezdéskor már önállóan dolgozz, egy 90 napos betanulási programon keresztül fokozatosan tanítjuk meg neked a feladat elvégzéséhez szükséges alapokat, valamint segítünk megtalálni azokat a részterüleket, amire cégen belül később szívesen szakosodnál.

Természetesen azért van néhány elvárásunk amiből nem engedünk:

 • Műszaki érdeklődés, vagy hajlandóság a tanulásra
 • Jó kommunikációs képesség, hiszen ügyfelekkel a helyszínen egyeztetned kell
 • Számítógépes alapismeretek, hogy az ügyviteli rendszerünk telefonon vagy számítógépen való kezelése megszokható legyen.
 • B kategóriás jogosítvány
 • Betöltött 18. életév
 • Műszaki érdeklődés, vagy hajlandóság a tanulásra
 • Nem fél a magasságtól - az oszlopsoron való munkavégzéshez létráról, kosarasautóról.

Előnyök felvételkor, amivel egyből felveszünk

A JuPiNet Távközlési Kft. esetében természetesen mindig előnyt fog jelenteni ha valaki az általunk lefedett területen lakik. Szintén előny az, ha az általunk használt technológiák, eszközök, márkák után érdeklődik a jelentkező. A munkakör betöltéséhez specifikusan a következő képességek illetve képzettségek jelentenek előnyt, akár azonnali felvételt:

 • Távközlési tapasztalat hasonló munkakörben
 • Informatikai/építőipari/Gyengeárammal való tapasztalat és munkavégzés
 • Német vagy angol nyelv társalgási szintű ismerete.
 • Precíz kézügyesség, fogékonyság az új dolgok és technikák elsajátítására
 • Hajlandóság és képesség optikai hegesztés megtanulására

Amit kínálunk neked

A JuPiNet Távközlési Kft. egy családias hangulatú, de dinamikusan növekvő cég, ez a munkakör pedig tökéletes választás életüket elkezdők esetleg újrakezdők számára: legyenek urak vagy hölgyek. Természetesen mindent biztosítunk, ami a biztonságos munkavégzéshez szükséges: munkaruhát, munkavédelmi cipőt és eszközöket, munkavégzéshez szükséges gépjárművet. Szintén megoldott az étkeztetés. A legfontosabb dolog azonban, hogy a munkakör elvégzéséhez szükséges 90 napban mi biztosítjuk számodra a szükséges engedélyek, tanusítványok megszerzését, a technológiákba való betanulást, azaz egy teljesen új végzettség megszerzését. Természetesen más előnyei is vannak a nálunk végzett munkának:

 • 8 órás, alkalmazotti jogviszony
 • Részvétel lehetősége nagyobb projektekben, lehetőség a cégen belüli továbblépésre és szakosodásra
 • Családbarát munkahely: nekünk is vannak gyerekeink, megértőek vagyunk.
 • Rugalmas időbeosztás
 • Hosszú távú, stabil munkahely
 • Cégünk által támogatott továbbtanulás közép- és egyetemi szinten is
 • Lehetőség optikai technológiákban való tapasztalatszerzésre, amely az elkövetkező évek piacképes tudás fog maradni.

Gyakran apróságokon múlik!

Nincs nagyobb hiba, mint mikor valaki azért nem jelentkezik egy állásra, mert úgy érzi az nem neki való. Szögezzünk le két fontos dolgot!

Nem az a lényeg kinek mi volt a jele az oviban.

Minden oldalunkon található állásajánlat egyaránt elérhető hölgyek és urak számára is. A rugalmas munkaidőnk, családbarát légkör, a tervezhető karrier és a támogatásunk az önfejlesztésben olyan értékek, amelyek véleményünk szerint nemtől függetlenül fontosak, ha arról kell dönteni mivel töltöd az életed.

Senki sem optikai hegesztővel a kezében születik

Nincs tapasztalatod a szakmában? Nem gond. A betanításod egy előre összeállított, leendő tevékenységedhez igazított terven keresztül fog zajlani. A három hónapos programban klasszikus tantermi foglalkozások mellett, kijelölt mentoroddal és támogató szakmai közösségünk segítségével mindent megtanulhatsz ami a választod területedhez szükséges. Beszéljünk értékesítésről, adminisztrációról, hálózatkarbantartásról és -építésről: ahogy korábban mi, úgy te is belefogsz rázódni!

Vannak még érveink!

Rengeteget írtunk az oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy cégünk mit tud neked nyújtani, de természetesen mi nem olvashatjuk el helyetted! Tudj meg mindent a cégünkről, és azzól hogy mi vár majd rád nálunk.

Jelentkezz az állásra amit kinéztél!

Nálunk ennyire egyszerű az egész! Elküldést követően megpróbáljuk minél gyorsabban felvenni veled a kapcsolatot, és elkezdeni a folyamatot!

NÉV
Telefonszám
Name

Adatait a törvényeknek megfelelően, álláskeresőkre szóló és általános adatvédelmi szabályzataink szerint kezeljük.
Én vagy kollégám hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!